0265-484.114      0265-484.114
  chetani@cjmures.ro

Curierul de Chetani – nr. 1 din Martie 2018

Lansarea primului număr al revistei “Curierul de Chețani”

Joi, 29 martie, la Căminul cultural din Chețani, a avut loc lansarea revistei „Curierul de Chețani”. Publicația, apărută sub auspiciile primăriei Chețani, va avea o periodicitate trimestrială și are drept tematică realitatea imediată a comunității. În 12 pagini, full color, sunt prezentate aspecte contemporane ale Chețanilor.

Revista este deja în nomenclatorul publicațiilor din România și va fi difuzată la biblioteci și alte centre de cultură. Cum sublinia și primarul Emil Florin Mocan, necesitatea unei transparențe sporite a actului administrativ cât și nevoia unei mai bune informări, referitoare la realizări dar și la tradițiile și personalitățile comunei au stat la baza inițierii revistei.

Ea este – arăta Ovidiu Dancu, vice-președinte al consiliului Județean Mureș – dovada vie că, atunci când există interes și se pune și suflet, apar rezultatele. „Curierul de Chețani” are menirea de a prezenta tinerimii personalități din lumea literaturii, artei și oameni de succes din toate domeniile, care au pornit la drum din localitatea de la granița județului – sublinia viceprimarul Chețanilor, Gheorghe Pantea.

Aniversarea poetului Aurel Pantea

Seară de neuitat la Castelul din Sâncrai: Cam așa s-ar rezuma în doar câteva cuvinte evenimentul desfășurat la Castelul din Sâncrai localitate aparținătoare Municipiului Aiud, eveniment organizat miercuri 21 martie 2018 de către Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” din Alba Iulia.

Link articol: https://ziarulunirea.ro/foto-seara-de-neuitat-la-castelul-banffy-din-sancrai-la-aniversarea-poetului-aurel-pantea-467019/

Un fiu al comunei chețani în elita culturală românească