0265-484.114      0265-484.114
  chetani@cjmures.ro

An școlar 2018-2019 – Festivitatea de premiere a elevilor merituoși Școala Gimnazială Chețani – secții: Chețani, Hădăreni, Grindeni

Ca de fiecare dată, la sfârșit de an școlar, primarul Emil Florin Mocan acordă diplome și premii în bani celor mai merituoși elevi din Chețani. Anul acesta copii i-au făcut o surpriză primarului “obligându-l“ să mărească suma de premiere căci s-au clasat la egalitate pe locurile fruntașe. Desigur, nu au fost singurii premianți ai acestui an școlar! Pe toți ceilalți îi vedeți zilele următoare, pe măsură ce sunt prelucrate fotografiile.

Cadrele didactice au primit tabletele necesare procesului de învățământ

Cu cele înmânate miercuri, 10 octombrie, numărul tabletelor electronice asigurate pentru personalul didactic a ajuns la 18. Primarul Emil Florin Mocan a dat profesorilor și învățătorilor și ultimele cartele pentru aceste tablete, exprimându-și speranța că dispozitivele vor ușura procesul de pregătire și instruire a tuturor elevilor din comună.

Mobilier nou pentru grădinițele comunei

Grădinițele au primit mobilier nou și – deși operațiunea este încă în curs de desfășurare – micii beneficiari sunt încântați că au unde să-și pună rechizitele sau să-și lase hainele, căci a venit sezonul rece. Primarul Emil Florin Mocan a inspectat felul în care decurge operațiunea, discutând cu cadrele didactice despre modul în care noile dotări corespund nevoilor. Alături de executant, primarul a detaliat felul în care vor fi realizate și noile dulăpioare pentru micii școlari de la Grindeni.

ANUL ȘCOLAR 2018-2019

Luni, 10 septembrie, începe anul școlar 2018-2019. Pregătirile pentru sosirea elevilor sunt gata. Au fost zugrăvite școlile din Chețani, Grindeni și Hădăreni, s-au făcut reparațiile curente, au fost igienizate sălile de clasă și spațiile de învățământ, au fost curățate curțile și anexele. Totul strălucește și e gata pentru debutul anului școlar. MULT SUCCES ELEVILOR ȘI CADRELOR DIDACTICE ÎN NOUL AN DE ÎNVĂȚĂMÂNT!

Primarul Emil Florin Mocan premiază elevii merituoși din Chețani

Premierea elevilor cuminți și silitori la învățătură de la Scoala Primară din Grindeni.Performanța lor se datorează cadrelor didactice prof. și consilier local Puiac Camelia-Sorina și prof. Rotar Felicia, precum și a părinților, dar și a autorităților locale, a Cosiliului local al UAT Chețani și a d-lui primar Mocan Emil Florin care, ori de câte ori a fost nevoie, a venit în sprijinul elevilor și a cadrelor didactice și s-a implicat în toate activitățile care țin de viața școlii, dovedind că ține la copiii comunității noastre.După festivitatea de premiere elevii, părinții și localnicii din Grindeni au fost răsplătiți și încântați cu jocul formației de dansuri populare din Chețani.

Clasa pregătitoare: 7 elevi promovați
Cingan Remus
Șagău Ionuț
Băla Robert
Voevod Sara
Fekete Denisa
Csegoldi Iuliana
Szasz Norbert

Clasa I: 5 elevi promovați- 4 cu FB  
Szekely David
Maxim Adela
Bartuș Carol
Zangăr Lucian
1 cu Bine spre Foarte bine
Csegoldi Ervin

Cls. a II-a
Cu calificativul Bine
Voevod Elisei
Feketics Reca
Moldovan Rahela

Cls. a III-a: cu calificativul FB
Pantea Lavinia
Barhacs Helga
Jecan Lucian
cu calificativul B
Ciungan Alexandra
Șagău Pavel
Vereș Sanda

Cls. aIV-a: cu calificativul FB
Csegoldi Simon
Urcan Eliza
cu calificativul  Bine spre Foarte bine
Scripcar Cristina

Festivitatea de absolvire a clasei a VIII-a, promoția 2017-2018, Școala Gimnazială Chețani

Absolvenții clasei a VIII-a, Școala gimnazială Chețani, promoția 2017-2018

Profesor diriginte Vasile Tripon

 1. Băla Alexandra Maria
 2. Dumitru Letiția Mădălina
 3. Gâscă Ionel Mihai
 4. Herman Cornelia Tabita
 5. Muntean Diana Maria
 6. Nemeș Alin Cristian
 7. Păcurar Florin Cristian
 8. Pogăcean Cosmin Andrei
 9. Popa Alexandru Valentin
 10. Popa Ioan Marius
 11. Puiac Daniel Claudiu
 12. Puiac Raluca Iulia
 13. Puiac Vasile
 14. Sărac Marius Răzvan

Primarul Emil Florin Mocan Cuvânt la festivitatea de absolvire a clasei a VIII-a, promoția 2017-2018, Școala Gimnazială Chețani

PRIMARUL EMIL FLORIN MOCAN A DĂRUIT FLORI CADRELOR DIDACTICE CU PRILEJUL ZILEI ÎNVĂȚĂTORULUI

Dragi profesori, aceasta este ziua în care, tradițional, vă adresăm, cele mai sincere urări de bine, de sănătate și de împlinire. Cu dumneavoastră am făcut primii pași în cea mai importantă lecție, lecția vieții. Dacă suntem buni, e și meritul dumneavoastră.

La mulți ani !

Primar EMIL FLORIN MOCAN

Chețani 2017: Absolvirea clasei a VIII-a, Școala Gimnazială

1 Iunie – Ziua Internațională a copilului

În fiecare an, în prima zi de vară  se celebrează Ziua Internaţională a Copilului, prilej de a sărbători cea mai frumoasă perioadă din viaţa fiecărui om – copilăria, de a oferi sprijin copiilor, de a aprecia şi iubi copiii şi de a promova bunăstarea copiilor din comuna noastră.

A fost sărbătorită pentru prima dată la nivel naţional în Turcia în data de 23 aprilie 1920. Ziua Internaţională a Copilului – 1 Iunie, a intrat în istorie, ca având începuturile în anul 1925, an în care la Geneva s-a ţinut Conferinţa Mondială pentru bunăstarea copiilor.