Inaugurare obiectiv: Îmbunătățirea infrastructurii rutiere în Chețani

În prezența domnlui prefect Mircea Dușa, a domnului vicepreședinte al CJ Mureș Ovidiu Dancu a unor primari și unui numeros public a fost inaugurat obiectivul Îmbunătățirea infrastructurii rutiere în Chețani.

Cu acest prilej primarul Emil Florin Mocan a spus: Acest proiect reprezintă cel de-al 12-lea proiect major pus în operă în decurs de numai trei ani. Este, totodată, cel de-al treilea proiect finalizat cu bani de la Guvernul României. (…) Am primit 11,6 milioane lei. Sunt în curs de executare și în diferite stadii de finalizare introducerea apei potabile la Grindeni, noul edificiu al Școlii Gimnaziale Chețani – pentru care vom semna contractul joi 3 octombrie. La FDI avem depuse proiecte pentru Grindeni și Hădăreni în valoare de 8,5 milioane lei.

Din fondurile europene urmează să primim 150.000 euro. Toate aceste sume au putut fi obținute doar prin proiecte de calitate, pentru care mulțumesc echipei mele de la primărie și în special d-lui Ciprian Turdean, consilier extern, un om de o deosebită calitate profesională care și-a adus un aport însemnat la realizarea acestor proiecte.

Țin să mulțumesc și președintelui PSD, dl. Gliga, care ne-a sprijinit în ciuda tuturor vorbelor goale ce s-au spus despre PSD și fără a fi membru al acestui partid.

Ultima actualizare: 13:06 | 18.08.2022

Sari la conținut